ProtocolMax ontwikkeld het innovatieve low-code platform MaxForms met behulp van EU subsidie. Met SNN en EFRO als subsidieverstrekker, maken we gebruik van de VIA regeling “Softwareontwikkeling”.

Stapels formulieren verwerken? Nooit meer!

Zeg vaarwel tegen dubbele handelingen

Werk jij met papieren formulieren voor buitendienst of interne registratie? Dan ben je ongetwijfeld kwijt aan de verwerking van deze bonnen binnen een systeem of e-mail. Bespaar onmiddellijk tijd en kosten door deze processen te digitaliseren.

MaxForms is in staat om inspectieformulieren, werkbonnen, urenformulieren en alle andere mogelijke papieren formulieren binnen twee weken om te zetten naar een native app met een gekoppeld online portaal. Deze formulieren hebben exact dezelfde inhoud als de huidige papieren formulieren, doordat we deze 1 op 1 overzetten in het systeem. Toch wijzigingen? We maken ze aan in een handomdraai.

Van Formulier Naar Native App

De native app geeft jouw medewerkers een snelle tool waarmee de snelheid van invoer enorm zal toenemen. We zetten ieder formulier exact om naar een digitale versie

Online Portaal

In het online portaal is het mogelijk all invoer in te zien, deze te verwerken naar boekhouding of e-mail

Minimale Investering

We houden toetreding tot het platform bewust toegankelijk voor ieder type onderneming en schalen pas op, zodra jouw onderneming dit ook vereist

Continu In Ontwikkeling

Het platform word continu aangevuld met nieuwe opties, nieuwe hardware ondersteuning en slimmere functies. Klaar voor de toekomst!

Sneller en slimmer

Handtekening, camera, rekenkracht en meer!

We hebben ieder component zo verkleind, zodat deze een handomdraai in een formulier kunnen worden gebruikt. Maak gebruik van video, foto, locatie, touchscreen en natuurlijk de rekenkracht waarover mobiele apparaten beschikken. Werknemers hoeven nooit meer pen en papier aan te raken!

Alle invoeren komen online binnen en zijn dus direct inzichtelijk, terwijl de werknemer nog op locatie staat. Geen bereik? Geen probleem! Onze app werkt offline net zo goed als online en zodra het bereik weer aanwezig is, kunnen de formulieren zonder problemen ingeladen worden.

Begin nu met digitaliseren!

De overstap naar digitaal is nog nooit zo makkelijk geweest! We hebben de techniek klaar staan. Ben jij er ook klaar voor? We vertellen je graag meer!