We helpen je naar het volgende niveau!

Investeren in software heeft een enorm hoog rendement

Borg de toekomst van jouw onderneming en maakt de werkvloer euforisch blij met een proces waarin herhaaldelijke taken zijn geëvolueerd in krachtige digitale functies.

Nadat we een grondig begrip hebben van jouw proces, garanderen we de beste oplossing te kunnen bieden, welke naadloos aansluit binnen huidig werkproces voor de toekomstige gebruikers. We streven naar een minimale investering met maximale impact!

  • Van uitdaging naar plan!

    We lossen het liefst de hele dag complexe vraagstukken met onze techniek! We luisteren aandachtig en zetten een projectomschrijving op papier. Zo bepalen we een strakke roadmap, welke voor beide partijen helder is!

  • Visueel ontwerp!

    We visualiseren de applicatie middels een wireframe, welke de besproken functionaliteit perfect weergeeft. Hiermee kunnen we de applicatie waar nodig verschuiven, om vervolgens een klap op de bouwtekening geven!

  • Let's go!

    Getrainde professionals steken de handen uit de mouwen! In twee wekelijkse sprints leveren we nieuwe functionaliteiten op en geven we prioriteit aan nieuwe functionaliteiten. De minimale versie van jouw applicatie staat in razend tempo online!

Mogen we jouw proces verbeteren?

Vrijblijvend contact is een eerste stap naar de verwezenlijking van jouw geoptimaliseerde proces. Ben jij bereid om de volgende stap te nemen naar razendsnelle interne groei? We staan voor jou klaar met de meest passende oplossing, gegarandeerd!

De meest gedreven specialisten

Developmentteam van ProtocolMax

Onze focus ligt op het vinden van de beste digitale oplossingen, voor de meest complexe uitdagingen. We houden ons kennisniveau op het hoogste niveau mogelijk en leren we continu de nieuwste technieken bij, om de best mogelijke oplossingen te kunnen garanderen.

We ontwikkelen apps en software, met een sterke voorkeur voor serverless omgevingen en native technologie, om schaalbaarheid en maximale snelheid de drijvende kracht te maken achter een nieuwe applicatie. Dit maakt ons uniek in onze omgeving en de koplopers binnen ons vakgebied.